Anotace: znesvářeným rodům...
píšeš neskutečně...
až jednou dojdeš k tečně
tak budeš myslím zvěčněn :)
13.02.2011 18:40:00 | šuměnka
V ulicích potemnělých
z okapů rezavých
na záda potemníků
padají kapky vzlyků
po hlavách kočičích
v počasí psím
schovaný pod listím
životem svým
ve spárách se páří...
Tohle je super....S.T.
13.02.2011 18:39:00 | ZILA78
Zdá se že jsi na to káp
schovat se z deště po okap
tam v klidu pod okapem
po kapkách pěkně zkapem...
ST!
13.02.2011 15:12:00 | Mario de Janiero