The Doors Love Street
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=SVC5wNWTlUY&feature=related
Šílím z tvé lásky
nejde mi to zastřít
vítězem,bláznem obden
jako z bajk ty jsi mým svodem
Žiji v touze
jsem les,louky
pejzy,plamen
staré toulky
Přines mi z kamen
noc osudů
přines mi jen
přines
...žhnu
Přines mi z kamen
noc osudů
přines mi jen
při nes
...žhnu
A silueta tvá..sním?
Dnes se z hor věda
z klinče zmítá
rande,ranvej...jdu jinde
mám hrst hádej...miluju
nebesa,mraky...fajn
...jsou hor
Šílím z tvé lásky
nejde mi to zastřít
vítězem,bláznem obden
jako z bajk ty jsi mým svodem
lalala... lalalala lalala.. lalalala......
Přečteno 401x
Tipy 24
Poslední tipující: Holis, Helena Lovecká, šuměnka, Lota, la loba, Aťan, Špáďa, labuť, Mbonita, Dota Slunská, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)