Dýmník
Anotace: početí...a jedné z Třince
Možná že s Tebou
chtěl bych v Třinci
v mansardě vedle dýmníku
třít se jak losos
řekou v Mlýncích
až dolů sláma z slamníku
by z nebe do průchodu
padala jako sláva
zašlých rodů
i s trochou mouru
skrytém v sněhu
pro malou vzpouru
z pode břehů
i koček na střechách
...my padlý
z hvězdných drah
divadly hladin tůní
spleteni láskou
srdce šlach
i orientálních vůní
na hřbetech koní
na cestách
vstříc svitu luny
lesku mince
naproti tónům
v hrací skříňce
horám,vrchům
i bezvětří
budu se snažit
aby tři
(dokud jsou střechy bílý)
...jsme příští léto byli
Přečteno 436x
Tipy 37
Poslední tipující: teď už nikdo, šuměnka, Zasr. romantik, Mbonita, ziriant, Mario de Janiero, la loba, labuť, Špáďa, Juan Francesco de Faro, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)