Voda
Jehly mi píchaj do tváří
voda ledová
a zmrzlá zem je kolem hrobů
jarem tak jako rybáři
poslouchám šplouchat vodu
..Ta tvoje voda plodová
o břehy pěnou oceánů
šumí a čeká chvíle zrodu
až se mi má tvář rozzáří
na třetím schodu
porodnice
co předvídali hvězdáři
a jedna kouzelnice
z čar mojich dlaní
..splnilo se
..Nevěřím čarování
a ani řeči hvězdných drah
prostě ve chvílích milování
tam v tmách
kdy nebem jenom měsíc plul
..jsem pozdě vysunul.
Přečteno 502x
Tipy 46
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, Mončík, Paulín, ZILA78, Jiná, šuměnka, Dota Slunská, labuť, la loba, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)