koše
Anotace: knize mrtvých...
Schovávám
do košů z proutí
jak cetky z poutí
to co mne rmoutí
Ty kobry jedovatý
pouštím pak mezi vraty
o sudý neděli
navečer vsí
to aby věděli
že život psí mám
Nemávám
rozjařen z oken vlaků
oslavám se vyhýbám
na pelech v černým saku
..uléhám
to aby věděli
že jako pes se mám
Schovávám
ten život na jindy
jak sirku poslední
ve vlhkým ránu
jen jednu ránu
pak štemplem
v lejstru ouředním
otevřou bránu
knihy mrtvých
Přečteno 414x
Tipy 33
Poslední tipující: Houda, Holis, teď už nikdo, šuměnka, la loba, Špáďa, TetaKazi, Zasr. romantik, Mbonita, Princezna.Smutněnka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)