cedule exitů
Anotace: ...cestám a mé budoucí ženě
Když slunce je v zenitu
na obratníku Raka
v červnovým slunovratu
tak vítr jak Manitou
volá mi přes údolí
snad ještě za svitu
dechem svým láká
a mne pod botou bolí
ve městech dlažba umrlá
cedule exitů
a ptáků lety za oblaka
v oku mi plá
a neklid krev zas vaří
a žena řekne lháři
tak běž si zase
a na cesty mi sbalí
a chytne v pase
tak jak to jiná neumí
a šutry v Lhase
i písek pouští
má její vlasy
a lesy zašumí
jejím hlasem
nad souvratí
..ví že se vrátím.
Přečteno 446x
Tipy 44
Poslední tipující: Holis, Houda, Mario de Janiero, Jiná, teď už nikdo, labuť, Juan Francesco de Faro, Donne, CULIKATÁ, hašlerka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)