Anotace: jsem já :-) pšttt...
Cukrová panenka
s dlouhými vlásky
kratičká sukýnka
s nádechem krásky
průhledná opona
na rtech se chvěje
svedu Tě
pokaždé
do beznaděje...
Jsem rebelka
chtíč Tvého snu
krajková vteřina
v bílé si jdu...
nahota na fotkách
odkazem tužeb
www ... dívej se
jen
dotekem kůže...