Anotace: milostnej vzkaz
až lačně zas mě budeš chtít
že duši třeba vypustíš
víš kamkoli tě položím
a klidně s tebou dohořím
pak sečtu čárky na papíře
někdy bývám trochu zvíře
když ucítím tě na žebrech
dráždím tě a ztrácím dech
a zbožňuju tvůj drsný křik
když ze své mízy dáš mi pít
vším nahá kousek od nebe
jak stoupám padám do tebe
Víc sexy vzkaz jsem ještě nečetla. Velice kreativní. Děkuji za možnost nahlédnutí
12.01.2015 22:24:32 | knihomolka