On, ona...
Anotace: ....moja prvá báseň čisto o sexe....nuž.... :)
Prišiel on a potom ona,
dvaja tvoria pár.
Tichá hudba, trochu vína,
objavili spolu dar.
Najprv on a hneď zas ona
pery k sebe zdvíhajú.
Ona pri tom ticho stoná,
pokoja si nedajú.
Chvíľu on a chvíľu ona
na ten boj sa vyzývajú.
Potom z nej už pije do dna
ruky k telu priliehajú.
Druhý on a prvá ona
letí hlučne do neba.
On spodný a ona horná,
viacej im už netreba.
Odišiel on za ním ona,
vypili sa na ex.
Tak dvojica vždycky koná
keď ide len o sex.
Komentáře (2)
Komentujících (2)