Anotace: Dnes znamenia BARANA, BÝKA a PANNY
.... Lúboško ....
poprvé když jsi se šel sám vycikat .. ...
začala tě ta věc zajímat ....
... ... ... ... ... ... ... a doposud tě to neopustilo ....
tak jako mě ... !! ..:-))
07.02.2007 14:13:00 | HarryHH
..si počkám na další :-))))..a možná zjistím dle jakého klíče pášeš tyto horooory...oheň, zem, zem..asi mi něco někde uniklo..aha..mUFO...už mlčím.. :-)))
01.02.2007 18:20:00 | isisleo
To je dobře, že se též někdo usmívá, přímo chechtá. Díky za tvé bodíky. Slovenčinou mi připomínáš vojenská léta pod Zoborom. Abychom mohli utíkat z kasáren, půjčili jsme si učitelku LŠU (mladou, znamení si nepamatuji), nastudovali Stamice (housle, klarinet, klavír) a vyrazili na ASUT. Útvarová kola (dva dny volna), okruhové kolo (5 dní), celostátní Kroměříž (7 dnů), paráda. I cenu ze skla jsme dobyli - těžko určitelné, jestli váza nebo pomník neznámého vojína - věnovali jsme LŠU, tedy dnes ZUŠ. Možná je ve vitríně dodnes. Krásná léta, vojna už méně...
01.02.2007 18:13:00 | muzikant