Anotace: Ve spleti křídel černých havranů
Prozrazuje ozvěna stěn
zlehka zrychlený dech
hlasitý sten
Ve spleti křídel černých havranů
svléká se tajemná žena
nečekaným náletem
proviněna nočním záletem
odhalí se mi celá
Hýčkám její čarokrásu
když má ruka sjíždí v klín
jako voda v peřejích víří
má neřízená střela
Noční novela se zvrátí
utiší se bolestný splín
za nejasných příčin do snu vešla
avšak rozpustí se náhle jako stín
...takto snít...to není k zahození....takový krásný noční film za víčky...
10.02.2017 20:25:06 | jitoush
Teda, teď mi došla slova jdu si to přečíst ještě znova :-)
09.02.2017 22:17:35 | klaun
Teď přemýšlím, jak to přebrat :-D, ale snad jsem to pobral správně.
Díky klaune :-).
09.02.2017 22:23:12 | Kubíno
Ber to tak že si mi tím vyrazil dech, moc se mi to líbilo. A proto nelituji času vnořit se do textu znovu :-)
09.02.2017 22:28:05 | klaun