Anotace: ...
Omotáváš si mé vlasy
černou páskou okolo prstů
jako hladový škrtič kořist
ke konečkům poctivě
když ti v náručí
uvíznu pohledem
zatáhneš
ješte víc
rozpínaš můj vzdych
a ještě
tak jak to máš rád
nemám závratě
na vysokých šteklích
ale teď
teď
se mi točí celý svět
tak jak to mám ráda
skrz naskrz
dozníváme dlouho
zbytkem sil
... to ráda slyším ...
... a moc ráda je nosím ...
... štekličky, kramflíčky ...
02.10.2018 09:45:39 | Marcella