Když ticho k Tobě přilne
Anotace: Jsem spíš psavec, než básnický dravec
A ticho přilnulo
zahladilo rýhy
a slova přišla
a pak pohyby
a dech se zrychlil
a šepot vytratil
a světlo...
Světlo odkapávající jak vosk
a někde v Tobě pocit studu
tam, kde se v Tobě budí tma...
Vůně hroznů na jazyku
lehká červeň v nachu
a Tvá přítomnost v nás.
A já se Ti jen zdám...
Přečteno 472x
Tipy 8
Poslední tipující: Hledající, vlnka, Dája K, jenommarie, Kapka, jitoush
Komentáře (2)
Komentujících (2)