zítra

zítra

Anotace: zítra to bude rok

Lusknutím prstů,
v běh se čas proměnil,
v jazz rozkoše ho přeměnil.
Rok plný zážitků nese se v mém srdci,
hlavu zahlcenou mám,
že v běhu času potkal jsem.
Radostný život prožívám,
když tě vidím, dvakrát ožívám.
Živou vodou pro mne jsi,
...... :-)
možná ji použiju i na vlasy.
...... :-)
Vyznat z pocitů všeho vyznat se ti chci,
však slova vyřknout nemusím,
ty víš jak důležitá pro mne jsi.
Sevřu tě v náruč mou, jak otevřeš,
dotknu se tvé šíje,
župan lehce rozevřen,
eros křivek tvých odolat mi nedá,
než pod vodopád
se uchýlíme a svými těly se pomazlíme.
Autor Jan.jazz, 14.10.2020
Přečteno 435x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krásné vyznání...

14.10.2020 22:52:06 | Jaruška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí