Anotace: *
ostrý podpatek
černých lodiček
zrcadlí husí kůži
na stehně tvém
vzrušením dýcháš zrychleně
v ústech rudou růži
polibků mých
jen tobě určených
donutí tě milovat
vášní se zalykat
tak prudce
jako příboj o skály naráží
při odlivu ustoupí
naléhavě něžně
vzpápětí vrací se
burácí
za spršek deště
co barvu má
zrale medovou
jako vodopád mých vlasů
v hodině nultého času
Psáno v rychlosti tepu
ještě teď se klepu
opravdový zážitek
klauní se klaun ( jediný co mě napadlo je dobytek, ale to se mi psát nechce :)
01.03.2021 07:22:27 | Clown