Partička o dušičku
Anotace: mno... pro milovníky imaginace a volného verše
Ležíme spolu nazí
pod dekou naše myšlenky
jsme naložili do úložného prostoru
Velkého vozu.
A ďábel začal hrát
bluegrass
s anděly
mariáš o tvoji duši.
Padá karta za kartou
jako naše noci
jako má být
trumfy jsou srdce.
Ležím vedle tebe
a mýho černýho kluka
právě zabili
červenou dámou.
Z posledního esa
směje se rohatej
než sesype se na něj
závěrečná trumfová sedma.
A je tu konec
do bláznivé partie
napjatého ticha
vzrušeně tikají Rolexky.
Hraješ si a vyhráváš
ale už zítra miláčku
zase si ďábel hrábne
po tvojí dušičce.
Přečteno 526x
Tipy 1
Poslední tipující: Lissa
Komentáře (4)
Komentujících (4)