Anotace: I to je život.
Zkušeností mám málo...ale co jsem se setkal, jsou to typicky ubohé poraněné duše, často z děcáků...závislé na okolí... a moc rády to nemaj...musej... rozhodně ne spokojené...samozřejmě mohou být výjimky, taky asi znám, ale typicky je to hodně jinak....
takhle je to strašně nevěrohodné...
13.04.2007 15:22:00 | Ik
Dikky za komentář.. ;)
Ta básnička je dokonalá!! ten konec nemá chybu!!!! :)))
28.03.2007 16:07:00 | colorka
myslím, že docela výstižné a pěkně napsané. Žádná dlouhá nuda, stručně - jasně. Good:-)
25.03.2007 21:17:00 | kraaska_
Z pohledu prostitutky to opravdu nemůže být život, ale při pohledu na celý svět...ano i takhle vypadá život
24.03.2007 23:10:00 | Lorraine
něco je napsaný dost syrově,a ne všechno je pravda...(třeba hned v nadpisu->i to je život ...tak myslim,že neni,že to je nanejvýš přežívání)
23.03.2007 19:52:00 | Albertinka