Anotace: čtyřicet let zamilovaný manžel...
chlípný měsíc zas laská moji ženu
z jejího klína vyhání stín
po baculatém zadečku pokukuje
hraje si s poprsím
pak se hvězdám naparuje
že viděl tu nejkrásnější z krásných hvězd
jak potají onanuje
...ta má jediná vaří kaší
spousty
ale i jídla jiná
třeba ďábelský toasty
na tu vtipnou kaši jsem tu já
ta s ní většinu zamává
tak si ji udobřím třeba párkama
díky šerý, a užij si dnešního dne...v
10.06.2023 08:36:36 | mapato
A to je hvězd na billiony. Ale v srdci tě má, ta Jediná.
Ať se Vám jen daří a vtipné kaše vaří.*
10.06.2023 01:42:38 | šerý
:D
09.06.2023 18:12:15 | stormeater