Anotace: ...
foto: Lucas Pezeta
silná slabá žena
až do marnosti roztoužená
ví
že rád máš tu vůni prstů ženy
právě vlhkem lůna posvěcený
a přivoníš
ukojení v mlze
skleněnky
předává slze
a ruka klesá
I silná žena slabosti podlehne,
A je-li právě sama
Pak skleněnkama
Slzy uplácí
Privoň
A všechno bude jinak...
05.03.2024 18:33:15 | cappuccinogirl
capučínko milá
až jednou mi přijde na mysl snad
že bych mohl snad přestat psát
přesto vezmu pero snad a zkusím něco načmárat
jen snad momentík
a já nadšenej snad číst budu s chutí
tvůj další komentík...
děkuju a opravdu hezký večer, nejen snad, v
05.03.2024 18:54:55 | mapato