Břímě bílého muže

Břímě bílého muže

Postavím na čaj, drahý příteli, začínám rokovat
Kterak za Levantou mydlí se žid se Saracénem
Až přijde čas, vojska svatá povstanou
My dobudem zemi za Jeruzalémem

Saracén od přírody většího údu od pána dostal
Tím si pán zvolil svého favorita
My však narozdíl od Boha nestraní jsme
A aby se pobili všichni, chceme

Oswald Mosley je zapomenutý hrdina
Tak jako Svatý Patrik vyhnal hada z ostrova
Počátek úspěšného Španělska lze datovat 1492
Počátek úspěšné Evropy 1945. Proč?

Jakmile se zbavíš toho, kdo ti podpálí obydlí
Zprzní dobytek
Vzejde civilizace v překrásný květ

Nestranost ovšem vytratí se náhle
Když muž uvědomí si, že židovky jsou krásné
A tak nechme vyvraždit se pouze muže a děti
A pojměme za choti Molocha výkvěty
Jsme vilní

Ze 109 110
Bílí muž musí vyplenit Kneset

Auslender raus, auslender raus!
Deutschland för Deutschen!
Auslender raus!
Autor Dír, 30.05.2024
Přečteno 121x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

básnička mluví chytře a některé sarkasmy berou dech (pán s malým, Bůh s velkým, nebo to s tím favoritem) politické souvislosti a odkazy jsou pokud vím dobře. Dohromady je ta změť těžko srozumitelná, neuhlazená, dělá dojem spíš náhodné (horizontální) pestrosti. V pointě přechází do jiného jazyka. Název je krásný.

31.05.2024 07:55:22 | Ezop

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí