Smrtící invaze zaostalých mimozemšťanů

Smrtící invaze zaostalých mimozemšťanů

Jsou tu!
Jsou mezi námi!
Říkáme jim dezinformátoři.
Protože je nechápeme.
A chytáme je.
Do pytlů ze sítí.
Nemají rádi žida, muslima, geye i tebe.
Říkají vše, abychom my nemuseli.
Naznačují věci, abychom pochopili.
Vidí, co my nevidíme.
Gravitace není.
Vesmír je projekce.
Holokaust se nestal.
A teď babo raď!
Co je vlastně pravda?
Dělají v tom guláš nebo kaviár?


Greta Thunbergová pochází z neomarxistické rodiny.
Autor Dír, 25.06.2024
Přečteno 83x
Tipy 4
Poslední tipující: Rbb, Lighter
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

MiB zasahuje! :-)

26.06.2024 13:01:53 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí