Vyspal jsem se s černoškou

Vyspal jsem se s černoškou

Vyspal jsem se s černoškou
Ochlupenou rohožkou
To všechno s jednou ponožkou
Svítila a vibrovala
Polykala, nevzlykala

Potkal jsem ji v hampejzu
Kdo ví, odkud byla?
Negrérie?
Možná byla z Čadu
Páč čadí první ligu

Rval jsem to do ní
Jak kdybych byl ze Rwandy
Měla kůži pobřežně slonovinovou
A byla umělá. Šukací. A prý panna.

Jediná černá, které nevadí
Že jsem rasista.


Je suis Le Pen.
Autor Dír, 12.07.2024
Přečteno 164x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

... jako dávidlo dobrý (báseň)... takže vlastně palec hore...

12.07.2024 11:51:04 | mravenec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel