Trumpovo ucho
Anotace: Spanilý let střely
Švihadla se bouří!
Všechno bylo domluvené.
Kdo by se divil tomu dnes?
Odpověď na ČT24 v šest.
Co se staví před oči,
pravdou jest, teď mlčí.
Co se staví před oči,
odnesou uši.
Nebo to nebylo domluvené?
Mají v tom prsty židobolševici?
Nebyla to kulka, byla to střela!
Jen ve větru se zavrtěla.
Již chtěly slavit pedofilní elity,
připravovaly konfety.
Už slavnostně leštily kaďáky děcek,
ale mají smůlu přece!
Bůh stál při ňom!
Obleču kovbojský klobouk,
vezmu svou ženu s plastikami za ruku,
své tlusté děti v rozpuku,
a vyrazíme bouřiti se.
Tolik povyku pro obyčejná lidská selhání...
Přečteno 157x
Tipy 4
Poslední tipující: die4roses, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)