Dráždí si poštěvák mačetou

Dráždí si poštěvák mačetou

Anotace: Podle skutečných osob.

V zemi písku, v zemi sviní
Muslimka ubodala tchýni
Prsty zabořené do kůže
Věděla, že může... pro muže

Pro svého chotě a zároveň bratra
Neví, zdali bude žíti zítra
Incest na pravidelné bázi
Morální hodnoty z Gázy

Devět let, ideální věk pro ženění
Tak řekl prorok Mohamed
Pro Bajdna nezbylo snění
Znásilnil vlastní dceru
Epštajn blahopřál mu hned
Toto se stalo, věru

Jaký je rozdíl mezi muslimem a židem?
Oba se staví jako k póvlu k lidem
Zasáhnul třikrát, marná snaha
Zesnul v žoldu SíAjEj
Ten co střílel Trampa, hej!

Muslimské hordy valí se ulicí
Ubodal trancku, péro má zvijící
Nemají rádi nikoho
Tebe, mě, no zabij ho!

Importujeme třetí svět
Našich snah demokracie vzkvět

Čest práci, soudruzi
Autor Dír, 18.07.2024
Přečteno 104x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí