Kapka a kapička

Kapka a kapička

Anotace: ...

KAPKA A KAPIČKA


u plotu staré zahrady
mohutná lípa stojí
má ráda když vlahý déšť
kapku s kapkou spojí
a smeje prach z jejího listoví

 

pod tím stromem
našel jsem přístřeší
sedl si na pařez
a myslel snad
že bubnování toho deště
mojí touhu vyřeší

 

na větývce pod listem
smutná kapka po dešti
poslední paprsek polyká
a hned začne zářit jak diamant
štěstím se až zalyká

 

jako ta tvá kapička
když právě tvé lůno vlaží
rozkoší se chvěje
a pak mezi stehna stéká
do údolí rozkoše a slastí
tvůj vonný květ lákat se mě snaží
a já stojím opojen nad propastí
a zírám na tu krásu
je k zulíbání

 

zavírám oči
vychutnávám si moji erekci
a padám do té nastražené propasti
pak někdy proberu se a čekám na svítání

rozhlížím se po větvičce s kapkou deště

l

kapka tam už ale není

Autor mapato, 08.09.2024
Přečteno 86x
Tipy 9
Poslední tipující: Anfádis, karolinakarol, Psavec, Tomcat, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Opět jedno hezčí než druhé. Vášeň i komentář.

08.09.2024 13:55:15 | karolinakarol

1líbí

hrome, z epické ódy na přírodu
z krásy všech kapek, co tvoří vodu

sjels´ k živočišnu přímo ďábelsky a šusem
věřím,
že nejedné z těch osamělých vyschlo náhle v puse
a cinknou u tvých dveří (možná)
:))

08.09.2024 13:25:44 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí