Letní noc
Byla to horká noc,
co mizí v dáli,
celou tu dlouhou noc,
promilovali.
Slunce teď vychází,
ráno je chladné,
ještě jsou nazí,
však rosa padne.
Všechno je mokré jen,
bylo či nebylo,
nebyl to jenom sen,
co vlasy ji zvlnilo!
Jazykem nezbedným,
bloudila v trase,
šeptala buď jen mým,
tam a zpět zase.
Dívčina modlitba,
ať tvrdý jak kámen,
jazyku úlitba,
konec a pak ÁMEN!
Pozdravit ráno,
v chladivé trávě,
bylo jim dáno,
rosa tam padala právě.
Přečteno 134x
Tipy 11
Poslední tipující: IronDodo, Bosorka9, karolinakarol, martinaV, Psavec, cappuccinogirl, Marťas9, šuměnka, mkinka
Komentáře (10)
Komentujících (3)