Přehoz

Přehoz

Anotace: ...

Uschnul v ní můj zárodek
Když tělo měla v křeči
objevil jsem její pahorek
A ona?
Ležela dál bez zbytečných řečí

Jen nahé tělo a přehoz z lidské kůže
my dva...
Pár stuh, svíce....
ach jak jsou krásné ty pohřební růže

Autor eddy1 1 11, 21.09.2024
Přečteno 55x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, karolinakarol, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí