Mladá múza

Mladá múza

Anotace: Mladá múza hravá

Barva slunce temně rudá,

na kolejích ráno nuda,

ona dvacet sotva měla,

ukázat mu život chtěla.

 

Noc se loučí, venku svítá,

nový den je právě vítá.

 

Přes ňadra ji pramen padá,

Usmívá se: „Mám to ráda…“,

odhodila stranou vlasy,

prsa pro něj prostřela si.

 

Před ním sedí

 rozkročená,

na něj hledí,

stání nemá.

 

Prstem na mě neukazuj,

usmívá se vesele,

radši už pojď a nezdržuj,

krátká tahle neděle!

 

Pramen tuhý,

jako žíně,

v ruce druhý,

drží v klíně.

 

Jen se neboj, stačil říci,

než ho měla na svém líci.

 

Den byl mladý sotva ještě,

z pod okapu ven do deště,

múza mladá jeho vzala,

ochutnal vše, co mu dala.,

 

Aniž pak se pohnula,

klidně na něm usnula,

Proč se říká, že mu dala,

když vše co měl, sama vzala?

 

Kolik čísel tehdy dali?

Nevím přesně.

Počítejme jako malí,

ruce, nohy, prsty? Těsně!

Autor MartinX, 30.09.2024
Přečteno 99x
Tipy 9
Poslední tipující: karolinakarol, Elisa Day, mkinka, Marťas9, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

povedený, pěkně jsem to zhltnul :D

01.10.2024 22:53:08 | die4roses

líbí

Obdivují vykreslení nápadů.

01.10.2024 07:12:08 | mkinka

líbí

Moc hezké...

30.09.2024 23:34:39 | Marťas9

líbí

Píšeš hodně fajn...fakt zážitkový čtení...ale teda dnes jsi mě dostal tím závěrem...úsměv mám širokej...řekla bych těsně - od ucha k uchu:-)*

30.09.2024 22:11:54 | cappuccinogirl

líbí

Děkuji moc.

Přesně si už nevzpomínám:-)

01.10.2024 05:37:05 | MartinX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí