Co ale zítra? Co pozítří?

Co ale zítra? Co pozítří?

Anotace: touha...

                       foto: silviagaudenzi

 

 


CO ALE ZÍTRA, CO POZÍTŘÍ?


cítím vůni tvé touhy
smíšenou s parfémem
co na sebe leješ
mý večery jsou dlouhý
jsi taky smutná
či se právě směješ?
jsem sám
i ty jsi sama
myslíš třeba na mě
možná už od samýho rána?

je 23 hodin
už bys mohla být v posteli
máš něco na sobě?
ale jdi!
Snad by ses nestyděla
vždyť potkáváme se každé ráno
u rybníčka
na konci vsi
tak řekni
spíš nahá u otevřeného okna?
hoří ti na stolku svíčka?

já nemám ještě ustláno
a nebudu mít
dokud se v mým pokoji
nemihne tvá lokna
pak ustelu a položím tě
na ty čerstvě povlečený matrace
a žínkou umeju to tvý parfémový tělo
a dám si záležet
na konec si nechám tvý přirození
to na tobě určitě nejvíc voní

pokouším se usnout
ležím na zádech
na návsi zvoní klekání
kláda mi trčí jako šíp Amora
však nechci se ho ani dotknout
nechávám ho tobě na hraní

zatím koukám do špinavýho dvora
a myslím na hnusný věci
snad můj chtíč se unaví
a já jak v měkkým jeteli
konečně usnu
v tý mý osamělý posteli

co ale zítra?


co pozítří?

Autor mapato, 01.11.2024
Přečteno 98x
Tipy 14
Poslední tipující: MartinX, Pettie, jort1, Jan Kacíř, karolinakarol, Iva Husárková, Psavec, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...i tak šťastný člověče.

03.11.2024 20:10:27 | Jan Kacíř

líbí

...a víš, že jo, Honzíku? Děkuju za návštěvu.a měj se fajn...v

06.11.2024 13:18:43 | mapato

líbí

Pěkné.

01.11.2024 18:25:13 | mkinka

líbí

těší mě, Jituško milá, děkuju...v

06.11.2024 13:16:28 | mapato

líbí

Rádo se stalo, milý vladiku

06.11.2024 13:24:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel