Setkání pod vodopádem

Setkání pod vodopádem

Anotace: V létě, hned Tě, něco nezchladí:-)

Potkali se nenáhodou,

zvečera pod vodopádem,

ledovou se chladí vodou,

událostí letí spádem.

 

Pojď a neměj ze mě strach,

do vody ho zvala žena,

ve tváři má lehký nach,

už je krásně roztoužená.

 

Do očí se dívá zpříma,

v jeden proud se kapky spojí,

řeka teče loukou klína,

touha Tvoje s touhou mojí.

 

Ze rtů splynul tichý sten,

první z mnoha byl on jen,

mezi stehny voda proudí,

chladí také jeho moudí.

 

Houpali se v rytmu moře,

nasedala jeho oj,

sténání se šíří v hoře,

ozvěnou se vrací MUOJ...

Autor MartinX, 22.11.2024
Přečteno 48x
Tipy 14
Poslední tipující: Rafinka, IronDodo, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., Marťas9, Iva Husárková, Psavec, CULIKATÁ, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Řeka teče loukou klína,
touha tady není líná,
neusíná, nepoleví...
Co se děje, přesně nevíš,
ale cítíš se tak krásně,
že pak o tom píšeš básně:-)*

23.11.2024 14:49:17 | cappuccinogirl

líbí

Řeka teče loukou klína,
touha moje výš se vzlíná,
kůň jezdci se lehce vzpíná,
by se dotknul ženy klína.
ač má pade neusíná.
Potom o tom píše básně,
ze života, když je krásně...

23.11.2024 18:34:10 | MartinX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel