Anotace: ...
Joj! Tak to je síla! Něco mezi básní pro "Spolek přátel žehu" a nebo pro ty, kdo hledají něhu ...
16.04.2007 12:54:00 | Hannazka
... není nad dobrou klimošku ....!!
Jinak ty teplotní rozdíly .... dlouho nevydržíte ..
Do běla rozžhavení ... zmrzlíci ... Šmudlíci ... !!
16.04.2007 12:30:00 | HarryHH
Je mi zima, zatímco mi plameny olizují tváře.
Je mi horko, zatímco mi mráz v tretrách pobíhá po zádech.
Je mi akorát....to zrovna...
16.04.2007 09:58:00 | smudlinek