Anotace: .... láska není jen jeden cit, ale malinkatý mix....
Sbírka: Pro Lukáše
Perfektní myšlenka, hodna do promovaného psychologa. A je fakt, že když přijde chtíč, tak rozum je pryč a já si říkám, vem na mne bič.
17.04.2007 21:43:00 | J.Švihovský
4 elementy.. to je inspirující! Mimochodem od Terryho mám přečtenou snad celou zeměplochu.. ;o)
17.04.2007 21:01:00 | Memories