Anotace: ='(
včem moc děkuju za komentáře..opravdu..moc mě to potěšilo.A v týdle době je to pro mě opravdu moc krásný..zkusim ještě něco písnout a snad se to bude taky aspon z poloviny líbit jako tohleto moje zlomený srdíčko..
02.06.2007 20:01:00 | BlackAngel
Dokonalá, okouzlující a nevím co víc říct.Mohl bych složit milion komplimentů a furt to bude sakra málo, tleskám a klaním se.
29.05.2007 11:33:00 | Azazen
Mě se to naopak líbilo...Obměna klasiky sebevraždy...navíc v tom vidím podtext, nebo se snad pletu?:-)Láska je ku**a (jak by řekla jedna moje kámoška)...
27.05.2007 18:16:00 | Lucyane