More
Vlna mora tichúčko sa kníše,
čln stojí ako balvan na zemi,
na pláži mladý človek píše,
prstom do piesku:chýbaš mi!!
Nekonečná diaľka medzi nimi je,
srdce mu pomaly od žialu bije,
príval vĺn mu telo objíma,
celé telo do piesku mu skrýva.
Na oblohe mesiac smutno svieti,
hviezda za hviezdou padá k zemi,
mladý človek smutne na zem padá,
na teba,anjelik,myslieť neprestáva!
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: Krahujec, mirecek
Komentáře (2)
Komentujících (2)