Anotace: Tuto báseň, prosím, nehodnoťte. Zaslouží si ale vaše názory. Ne pro moje ztvárnění, pro její námět. Je o znásilnění.
na to, jak jsi kritický k druhým, bych čekal větší invenci...
tenkrát u mě to fakt bylo bla, bla... taky jsem to hned smazal...
pro jistotu jsem od tebe přečtl všechno... ale... ???
snad příště... :-)
26.05.2007 14:08:00 | recht
je to dobrý...mrazí mě z toho v zádech. víc se k tomu asi říct nedá..
24.05.2007 23:26:00 | paranoidandroid
je opravdu dobrá...jen slovo zničit mi přijde takové robotoidní(..hned mě napadne "Zničit krtka, zničit krtka", ale to sem nepatří, tak promiň:)
24.05.2007 21:02:00 | Lizzzie