Marně bliká světlo časem
Marně bliká světlo časem
opíjím se něžným hlasem
než však stačím říci světu
nejroztodivnější větu
mizíš mi už v šeru…
Marně bliká světlo časem
v tomhle světě prostovlasém
než však stačíš zapět znova
udiví tě cizí slova
mizíš mi zas v šeru…
Marně bliká světlo časem
ve tmě v poli brouzdám klasem
než však stačí dozrát v mouku
zaměním za pole louku
navždy sám a v šeru…
Přečteno 316x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Lota, Nút, Labanda
Komentáře (4)
Komentujících (4)