Smutek
Anotace: Mno... jedna z prvních básniček po dlóóóóóóuhý době....
Každý den je více smutku,
celý den jen tmavá šeď.
je to těžké a to vskutku,
rozveselit celý svět.
Té šedi je stále více,
stále více tmavých dnů,
všude jen hřbitovní svíce,
svět jde dále beze snů.
Smutek dává žít jen chmurám,
slzám padlých andělů,
jak tak nad tím pořád dumám,
vše si dávám za vinu...
Můj ty smutku
a to vskutku,
je to jen smutek, víš?
Dělej co chceš, to nezměníš.
Svět je plných šedých dnů
a slz padlých andělů.
Je to k vzteku nebo k breku,
dělej co chceš to nezměníš...
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Eiffel
Komentáře (2)
Komentujících (2)