neblázni:) Ty to zvládneš všechno levou zadní..víš jak to vím?
to se pozná:)
04.06.2007 23:08:00 | Favi
Co Tvoje motto: Radujme se i z maličkostí, protože to jsou ony, kvůli kterým žijeme...
Východní moudrost je zase mottem mým...
Hlavní pomoc, jak žíti radostně: Věřme, že život nám byl dán pro radost. Přestává-li radost, hledejme, v čem jsme se zmýlili.
04.06.2007 22:07:00 | Lota
napadlo mě jen..."Jeď do Pelhřimova, maj tam pěkný krematorium."..blbý, viď...koukej se usmát a zažeň ty chmurný myšlenky :-))
04.06.2007 16:26:00 | mamina
Žádný končení, chlapče. Piš dál, ať je co číst.
A myslím, že by na konci mělo být skončím...
04.06.2007 15:49:00 | smudlinek
... bude to řízek ... bramborový satát ... a slavnostní přípitek ... jen pro tebe ... víš ...
04.06.2007 15:47:00 | Marcella