Světlá hodinka
Anotace: chvíle štěstí...
Šedesát minut trvala
ta kratičká chvilka,
ani trochu nebolela,
byla to idylka.
Světlo ji prozářilo,
předtím bylo temno
z vody se pářilo
a všude bylo teplo.
Však po krátkém světlém momentu,
náhle se ochladilo,
svět zahalil se v temnotu
a světlo nás zradilo.
Tak rychle se vše událo,
jen chvíli světlo žilo,
snad se nám to jen zdálo,
ve světle by se to snilo...
Komentáře (0)