Rozcuchaná..
Věčné slzy,
a rozcuchaná,
stála na pokraji,
nad sebou vyhrála,
Hrála tvrdě přeci,
na zlou a bezcitnou,
holku z týhle doby,
nebyla tou nevinnou,
Byla závislostí,
nás, hlavně mou,
než stanula nad propastí,
a odešla s tmou...
...
..
.
Komentáře (1)
Komentujících (1)