Odporný čin
Anotace: O tom jak strašné je zabít anděla..
Zabili anděla, dnes ráno, ještě zašera…nejprve mu všechno krásné peří vyškubali, neměli úctu k tomu nevinnému tvorovi, harfu mu vzali…čisté slzy které ronil, v perly se proměnili, ty perly skvostně bílé zdáli se být, v nich byly vzpomínky, a andělský cit, láska ke všem,…ti lidé ho zabili, odporný čin, ten anděl nebyl za nic vin,…kam asi dali jeho tělo, svatozář rozplynula se, duše odplula, rozpustila se…
Komentáře (0)