TENKRÁT
Anotace: Bylo to úterý že ? ... 5.června ... a co teprve před třemi lety ?
Viděla jsem tě umírat,
v očích mých.
Tak proč tě stále vídám ?
Proč jsi stále živ ?
Já stála tam nahoře,
zažehnutou cigaretu.
A přemýšlela jsem,
zdali má to ještě cenu.
Chtěla jsem zemřít,
ve svý malý bublině.
Chtěla jsem skočit,
a bejt v tom nevinně.
Ale tys natáh ruku.
A dal mi naději.
Tak možná příště...
...co třeba v pondělí ?
Komentáře (0)