Kapka
Anotace: .. Prosím o komentáře..
Na orosené sklenici
Stejná jako slza na tváři
Strašlivý pocit bezmoci
Oči jenž už nezáří
Poloprázdná sklenice
Nebo snad poloplná
Úlek ve tváři
Když se napiješ štěstí až do dna
Slzy stékají po tváři
A pocitová márnice
Smutná jako kapka
Jako orosená sklenice
A márnice plná krvavého vápna
Komentáře (2)
Komentujících (2)