Spalování
Anotace: všechno se pálí... lidský výtvory i... city...
Evidentní zásah
lidské blbosti
u recyklace
komunálního odpadu.
A spalování
fosilních paliv,
co už nikomu
nejsou vhod.
Přesně jako ta věc
co je zlomená
v místech kdesi
pod hrudníkem.
/"prej" z kamene/
Komentáře (3)
Komentujících (3)