Ptačí přání
Anotace: ehm ehm..tak tohle snad radši ani nebudu komentovat..
povídej mi přání sličných berušek
uzavři mě navždy do své touhy
neptej se mě kdy slunce svítí
když já mám oči zavřené
podívej se luna bledá
říká že sebe najdeme
Komentáře (2)
Komentujících (2)