Tak silná jsem...
Tak jako struna na houslích
Stejně jako život jepice
Podobně jako prášek na křídlech motýlích
Dlouho jako svítí paprsky světlice
Tak jako dětský vaz
Odolná jako sníh v létě
Podobně jako lano výtahu, co má kaz
A čekání na pahýl, co nikdy nevykvete
Jako plamen svíce, co plaví se na moři
Jako plyn unikající ze zapalovače
Jako očí její, plamínky, přesto nehoří
Jako drby, co šíří se z pavlače
Jako ostří žiletky, co snaží se přetít vlakové koleje
Jako síla jedné jediné tabletky, v jejích očích se zrcadlí pěnové peřeje
Tak silná jsem...
Přečteno 427x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Sladkalu, pejrak, Yves
Komentáře (4)
Komentujících (4)