Úchvatná básnička. Smutná, plná své vlastní atmosféry. Nepopsatelné pocity vzbuzuje slepá dáma bez kamélií.
Vážně krása.
28.08.2007 16:16:00 | Nattaen
I když je nevidíš...všude je hromada energie, ať té dobré či špatné:o) stačí se nebát...
22.07.2007 19:54:00 | Severka
Stejně z nás zbyde jenom pytel kostí. Duchové se nám
zjeví ve vzpomínkách, nikoliv jak v románech S. Kinga.
Chtělo by jednoho někdy uvidět.
22.07.2007 19:51:00 | jehlaspichlas
Co tak smutně?? Hřbitov máš sice blízko, ale je to potřeba?? Každopádně je to dost sugestivní a krásný...
06.07.2007 22:06:00 | prostějanek