Anotace: Je to báseň o tom, jak se moje spolužačka pokusila o sebevraždu. Díky bohu to neuděla (nebo se to možná jen nepovedlo)
To jsem vůbec netušil, že jsi napsali i o tomhle... To mi tehdy taky nebylo do zpěvu... :(
13.08.2007 11:08:00 | Sigurd II.
Tyjo, já teda "čumím".. to je fakt suprově napsané. Doufám, že ti nevadí, že si tuhle básničku dám na blog. Samozřejmě uvedu zdroj, tvoji přezdívku + liter.cz :)
Bombáá! :)
25.07.2007 18:02:00 | -Jojo-
Škoda, že neví, že sebevražda nic neřeší. Ach jo, chudák holka. Moc pěkný přísloví.
24.01.2006 19:10:00 | Alea - kometa kdovíco přinese