Uplakaná
Anotace: Jak smutný dokáže být život..
Líce smáčí slaný vodopád
Dívčí tvář nechce se smát
Je pro ni jednoduší plakat
V duši začalo se dívce smrákat
V dáli je slyšet houkání sýčka
Lekla se; stiskla víčka
Dnes děsí ji i vlastní stín
Temnota v ní hraje prim
Pro samé slzy nevidí ve tmě muže
Sýček zahoukal, cvakla západka nože
Ozval se bolestný dívčí křik
Nocí znovu se nůž v jeho ruce mih
Možná by se jednou opět smála
Krví namísto toho zrudla jí šála
Komentáře (7)
Komentujících (7)