Narozeniny mrtvého..

Narozeniny mrtvého..

Anotace: Pro Šírka, skvělého člověka, který se bohužel nedožil svých dvacátých narozenin.*12.8.1987 +17.7.2007

Já přeji Ti vše nejlepší,
však nevím, zda mne uslyšíš.
Jsi tam, kam živí nemohou,
snad tam za blankytnou oblohou.

A tento den měl být jiný,
usměvavý ne proplakný.
Však pláču na Tvém hrobě,
jen žal a smutek mám v sobě.

Dvacet bílých růží,
tolik Ti je,
Mé srdce se souží.
tu bolest proud času nesmyje.

A měli jsme být na jiném místě,
ne za bránou smrti.
A už nemůžu si říct "příště",
když vím, že žádné není.

Nemáš být tam, kde ted jsi, či nejsi?
Já vlastně už nevím,
nevím na co věřím.
Nevím kde jsi.

Tak kytičku Ti dám a svíček dvacet zapálím,
od Tvého hrobu s těžkým srdcem se vzdálím.

Prišlo spostu lidí co chtějí Ti přát,
Ti kteří přemýšlí, proč tobe se to muselo stát.

Ale ty víš, jak Tě máme rádi..

Všechno nejlepší Šírku...Strašně nám chybíš:,(
Autor Piitulka, 14.08.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

fakt krásný a smutný:(

15.08.2007 01:07:00 | Deniska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel